HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

PUPIL | Julia Westgeest pupil bij Vrouwen 1 tegen DTS Ede

Morgen een kraker in de Topklasse vrouwen tussen Rijnvogels en DTS Ede. Een wedstrijd in de top van het amateurvoetbal maar ondanks al die goede voetballers die morgen op De Kooltuin te bewonderen zijn kan er maar eentje écht uit springen en dat is de pupil van de week. Morgen is Julia Westgeest de grote ster van de middag en zal zij haar grote idolen de juiste weg wijzen.

Julia is de rots in de brand bij de JO11-4. Als verdediger zorgt zij dat het gevaar weg blijft bij het eigen doel en dat is een belangrijk taak. Haar favoriete team is het Nederlands Elftal en naast voetballen zijn gamen, tekenen en turnen in de tuin haar grote hobbies. Julia gaat naar school op De Duinroos en haar lievelingseten is pasta met spinaziesaus of spruitjes stamppot. Wellicht dat chef-kok Albert van den Berg na afloop de handen uit de mouwen steekt en mocht dat niet zo zijn dan gaan een patatje met een lekker snackie er vast ook wel in als traktatie. Julia weet nog niet helemaal wat ze wilt worden. Ze wilt graag met dieren werken maar wat het wordt is nog niet bekend. Misschien werken in de dierentuin bijvoorbeeld. Qua muziek is alles goed zolang er maar op gedanst kan worden. Billie Ilish en Ariana Grande behoren tot haar favorieten. Ze heeft heel veel goede vriendinnetjes maar de beste zijn Lizz, Yasmine, Eline en de meiden van haar voetbalteam!

We wensen Julia ontzettend veel plezier bij de wedstrijd tussen Vrouwen 1 en DTS Ede. Het wordt een kraker van jewelste dus goed aanmoedigen is belangrijk! Geniet ervan!

20/05/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media