HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

PUPIL | Jette van der Bent pupil tegen Eldenia

Aanstaande zaterdag staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor ons vlaggenschip bij de vrouwen. Vrouwen 1 kruist zaterdag de degens met Eldenia. Het wordt de nummer 4 tegen de nummer 5 van de competitie en het verschil is slechts drie punten. Dit seizoen gaat het in de thuiswedstrijd crescendo voor het eerste en dat heeft natuurlijk maar met één ding te maken en dat is de support van de pupil van de week. Ditmaal staat Jette van der Bent in de spotlights en hieronder stellen we haar even voor aan het grote publiek!

Jette speelt tussen de jongens in de JO11-3 en is daar de rots in de branding op de rechtsachter positie. Als verdediger zou ze graag over een aantal jaar haar debuut maken bij Ajax in de Eredivisie, want dat is naast Rijnvogels haar favoriete club. Deze creatieve dame houdt buiten het veld van het ontwerpen van uitvindingen en gebouwen, maar ook van lezen en van bakken. Je kunt dus wel stellen dat Jente van alle markten thuis is. Haar lievelingseten is een kapsalon, maar een patatje gaat er ook wel in. Dat komt goed uit, want er staat na de wedstrijd altijd een smakelijke traktatie klaar voor de pupil. Doordeweeks gaat Jette naar de Willem van Veenschool en haar beste vriendinnen zijn Mila, Linde, Lynn, Jay-Linn en Leonore. En de favoriete muziek van Jette is House, deze schrijver van dit stuk weet uit betrouwbare bron dat je dan wel goed zit in de kleedkamer van Vrouwen 1!

We wensen Jette een hele fijne middag en veel succes bij het nemen van de aftrap zodat ze het goede voorbeeld kan geven aan onze meiden!

06/04/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media