HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

PUPIL | Elise van den Berg pupil thuis tegen Wartburgia

Gaat Elise dat extra zetje in de rug geven aan onze vrouwen bij de competitiestart? 

De voorbereiding is voorbij en de eerste competitiewedstrijd staat op het punt van beginnen voor Vrouwen 1. Zaterdag kruist ons vlaggenschip de degens met het Amsterdamse Wartburgia. Het belooft een pittig potje te worden maar met de steun en goede aanwijzingen van onze pupil van de week zal het zijn alsof onze meiden met twaalf spelers op het veld staan. Dit weekend staat Elise van den Berg in de spotlights!

Deze topper speelt in de MO12 bij FC Rijnvogels en staat het liefst in de verdediging of op het middenveld. Een echte strijder dus en dat zijn we graag op De Kooltuin. Naast voetballen vindt het Elise het ook heel erg leuk om te dansen en armbanden te maken en daarna het liefst een pizzaatje te nuttigen, want dat is haar lievelingskostje. Elise wilt graag actrice of profvoetbalster worden en mocht dat laatste het geval zijn dan via het eerste van FCR doorstoten naar Ajax. Want dat zijn haar favoriete voetbalclubs. Elise zit op De Schakel in Rijnsburg en luistert het liefst naar popmuziek, waarschijnlijk het liefst met Felice en Jinx want dat zijn haar beste vriendinnen.

Wij wensen deze topper heel veel plezier tijdens FC Rijnvogels tegen Wartburgia, laat maar zien hoe het moet bij de aftrap Elise!

23/09/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media