HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

PUPIL | Alexis Kroese de grote ster tijdens Rijnvogels tegen FC Eindhoven

Aanstaande zaterdag staat er voor ons vlaggenschip bij de vrouwen weer een thuiswedstrijd op het programma. In een thuiswedstrijd zijn onze meiden extra goed en dat heeft natuurlijk maar een reden: de pupil van de week. Ditmaal is Alexis Kroese aan de beurt. Een supertalent kunnen we ondertussen wel zeggen, dat moet ik wel want moeder Ro speelt al jaren de sterren van de hemel met haar maatjes in Vrouwen 4.

Alexis eet, slaapt en praat voetbal. De bal is haar beste vriendin en dat is al door veel scouts uit de regio opgemerkt. Voetbal is haar grote passie maar daarnaast zit ze ook op majorette bij de Flyingstars. Iets heel anders, maar ook ontzettend leuk. Met haar team heeft ze daar vele prijzen gewonnen waaronder ook de bronzen medaille op het Europees kampioenschap in Italië. Petje af Alexis! Terug naar het voetballen. Haar favoriete teams zijn uiteraard Rijnvogels en Feyenoord. Op De Kooltuin speelt ze tussen de jongens in de JO11-1 en dat is precies wat ze wilt om haar doel te behalen: profvoetballer worden. Daar moet alles voor wijken. Doordeweeks gaat Alexis naar de Julianiaschool in Rijnsburg en in haar vrije tijd luistert ze het liefst naar muziek die populaire is op Tik Tok. Haar lievelingseten is sushi of spaghetti, maar ze zal morgen ook erg blij zijn met haar patatje na de wedstrijd! Haar maatjes van de JO11-1 zullen vlaggen bij Alexis en we gaan er vanuit dat Emilie, Isa en Kim ook bij de wedstrijd zijn. Want dat zijn de beste vriendinnen van Alexis.

We wensen Alexis heel veel plezier toe bij deze onvergetelijke middag en vergeet niet om onze meiden extra hard aan te moedigen vanaf de bank! Dan gaat het zeker te weten helemaal goed komen voor Vrouwen 1.

25/03/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media