HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Promoplace kleedt FC Rijnvogels

Bart van der Plas van het Katwijkse Promoplace heeft bij FC Rijnvogels flink uitgepakt. De gehele heren- en damesselectie elftallen zijn volledig aangekleed door het relatief jonge Promoplace. Zowel de spelers als de staf lopen er vanaf heden gelikt bij. Net als het kantine- en BCpersoneel. Ook zij zijn uniform te herkennen aan de mooie Promoplace kleding.

Promoplace

Het is niet de makkelijkste tijd om voor jezelf te beginnen, maar voor Bart van der Plas heeste er geen enkele twijfel. In 2018 werd gestart met de verkoop van bedrijfskleding en promotieartikelen. In vier jaar tijd groeide het klantenbestand uit van nul naar een 500/600 honderd klanten! Voor bedrijfs- en werkkleding, werkschoenen en promotie- en relatieartikelen ben je bij Promoplace aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op hun website www.promoplace.nl en kijk wat Promoplace voor u kan betekenen.

FC Rijnvogels is zeer content met deze sponsoring en dankt Bart van der Plas voor deze nieuwe samenwerking.

 

 

 

Businessclub

Bent u ook geïnteresseerd in de sponsoring mogelijkheden bij FC Rijnvogels? Op onze website kunt u er alles over teruglezen. U kunt ook contact opnemen via de mail: businessclub@fcrijnvogels.nl

06/11/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media