HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Programma Familiedagen 2018

Familiedagen 2018 komen eraan!

De mooiste week van het seizoen bewaren we altijd voor het laatst. Ook dit seizoen sluiten we de jaargang feestelijk af. De Familiedagen 2018 staan gepland van maandag 11 juni t/m zaterdag 16 juni. Een week lang feest voor jong en oud. We hebben voornamelijk gekozen voor de vaste evenementen die jaarlijks een terugkerend succes zijn. Bij de volgende editie van het clubblad volgt het programmaboekje, maar we presenteren nu alvast het volledige programma!

Maandag 11 juni: Voetgolf
Een jaarlijks spektakel waarbij we een 18 holes footgolf toernooi klaar leggen wat verspreid is over de hele Kooltuin. De moeilijkheidsgraad is hoog, maar toegankelijk voor zowel jong als oud. Altijd een leuke aftrap van de Familiedagen! Gaan we het record van veertig deelnemers verbeteren?

Dinsdag 12 juni: Spellencircuit
De dinsdagavond staat altijd garant voor een sportief en doldwaas tafereel. Ditmaal gaan teams met elkaar de strijd aan om middels allerlei spellen zich te laten kronen tot het beste team van FC Rijnvogels! Denk daarbij aan bumperball, prullenbak schieten en nog veel meer! Vorig seizoen deden er maar liefst tachtig teams een sportieve gooi naar de hoofdprijs. Per team kunnen zich vijf personen opgeven en het kost 15 euro per team (vooraf betalen bij opgeven).

Woensdag 13 juni: FIFA Toernooi en Bingo Avond
De samenwerking met Voetbal in de Bollenstreek is vorig seizoen zo goed bevallen dat we ook dit jaar weer een FIFA Toernooi organiseren. Maar dan nu wel de XL versie. Er is ruimte voor ruim tachtig spelers en het kost 5 euro per persoon. Geef je snel op, want vorig seizoen was dit evenement binnen een dag uitverkocht!

De Bingo Avond op woensdag breekt altijd zo lekker de week. Voor een tientje heb je een garantie voor een avond vol vertier. De keuken is open voor een heerlijk bitterballetje en aan de bar is een drankje te bestellen. Altijd gezellig in de prijzenzee, waar het met tien rondes bingo en een loterij lastig is om met lege handen naar huis te gaan. Je hoeft je voor deze avond niet op te geven, maar zorg natuurlijk wel dat je gezellig met je hele vriendengroep of gezin komt!

Donderdag 14 juni: Het Veilingtoernooi
Een feestelijk toernooi waarbij de bedrijven die tijdens de veiling een plaatsje hebben verworven voor het veilingtoernooi in het zonnetje worden gezet. Lekker een balletje trappen tegen Heren 1, Heren 2, Vrouwen 1 en Vrouwen 2 en de donderdag afsluiten met een dampende stampende feestavond. Iedereen is van harte welkom om deze immer legendarische avond mee te beleven. Vrijdag vrij nemen!

Vrijdag 15 juni: De Voetbaltoernooien (7 tegen 7 zit VOL!)
Dit jaar gaan we weer het kluts- en 7 tegen 7 toernooi organiseren. Het klutstoernooi is inmiddels bekend en de jeugd weet altijd massaal mee te doen met dit voetbalfeest. We organiseren dit toernooi voor O9 t/m de O15 jeugd. Opgeven is gratis

Het 7 tegen 7 toernooi delen we dit seizoen in op sterkte. We organiseren een prestatiepoule en een recreatiepoule, waarin de organisatie bepaald wie waar in speelt. Vorig seizoen hadden we een record aantal teams en dat willen we dit seizoen natuurlijk verbeteren. Geef je snel op, want vol is vol. De kosten per team zijn 25 euro. Dit is inclusief een pitcher bier of wijn.

Zaterdag 16 juni: De slotdag!
Het hoogtepunt van de familieweek is uiteraard de slotdag waar alle registers uit de kast worden getrokken om het seizoen knallend ten einde te brengen. Het Muziekfeest op het evenementenplein is altijd het centrale punt van de slotdag. Ook deze editie mogen we niet klagen over de line up. Daarnaast wordt er gedacht aan de kids met springkussens en attracties, spelen de ouders een wedstrijdje tegen de jeugd en spelen we het vervolg van de voetbaltoernooien. De familie is dan weer bij elkaar.

Opgeven kan per direct!
Net als bij de vorige editie kun je opgeven via het mailadres familiedagenfcr@gmail.com . Na je aanmelding krijg je een mail met de betalingsgegevens of een bevestigingsmail indien het evenement kosteloos is. Je aanmelding telt pas nadat de bevestigingsmail is ontvangen! Twijfel niet te laat en geef jezelf of je kinderen zo snel mogelijk op om teleurstellingen te voorkomen.

25/04/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media