HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Profile Paul steekt de JO15-1 in het nieuw

De jongens van de JO15-1 lopen er dit seizoen warmpjes bij. Tweewielerspecialist Profile Paul heeft de jongens in nieuwe trainingspakken gestoken. En zo loopt er op De Kooltuin wederom een elftal zeer gelikt bij!

 

JO15-1
De JO15-1 draait op volle toeren. De najaarscompetitie werd netjes afgesloten met een vijfde plek. In de huidige voorjaarscompetitie gaat ’t het team van trainers Ouwehand en Grundeken weer voor de wind. Na de fotoshoot wist men VVSB met een 0-5 overwinning aan de zegekar te binden. We vinden de JO15-1 terug op een gedeelde eerste plek. En pas in mei gaan deze twee opponenten elkaar treffen. Zal het kampioenschap dan bepaald worden? FCR heeft in ieder geval het thuisvoordeel. Dan dienen de vijf tussenliggende duels natuurlijk ook nog wel gewonnen te worden.

 

Profile Paul
Profile Paul “De fietsspecialist” huist in Katwijk aan Zee in de Drieplassenweg 1. Hier kan je terecht voor je leasefiets, alle fietsreparaties en je zadelmeting. Profile Paul is leverancier van alle bekende merken en heeft tevens een groot assortiment tweedehands fietsen en scooters. Klik naar de website van Profile Paul voor meer informatie óf mail voor info naar paultweewielers@hotmail.com

FC Rijnvogels is blij met de sponsoring van Profile Paul en heet de tweewielerspecialist welkom in ons team van sponsors.
Bent u ook geïnteresseerd in de sponsoring mogelijkheden bij FC Rijnvogels? Op onze website onder het kopje sponsoring op de homepage kunt u er alles over teruglezen. U kunt ook contact opnemen via de mail: businessclub@fcrijnvogels.nl

09/02/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media