HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

PR | Leuk Rijnvogels nieuws? Mail het ons!

Alhoewel het op dit moment vrij rustig is in het voetballandschap zijn er altijd leuke zaken die de aandacht verdienen bij FC Rijnvogels. Wat is het bijvoorbeeld fijn dat de jeugd toch kan voetballen, hoe top is het dat de EC het Rijnvogels gevoel bij je thuis brengt door de chocoladeletters verkoop. En dat hoofdtrainer Thomas Duivenvoorden zijn contract met één seizoen verlengd heeft of de feestdagen sale in de kledingshop. De PR commissie probeert de club zo breed mogelijk te belichten via de website en social media.

Wij proberen er bovenop te zitten maar zijn voor een groot deel afhankelijk van de input van de leden en de commissies. Alle nieuwsberichten en wedstrijdverslagen dienen voortaan ingestuurd te worden naar pr@fcrijnvogels.nl. Alle andere ingangen en mailadressen die linken aan de PR commissie zullen vervallen of je doorverwijzen naar dit mailadres. We proberen binnen 48 uur je bericht in te plannen voor publicatie, wel voeren we altijd redactie binnen de commissie over wat we wel/niet of waar plaatsen.

 

Hoe moet ik iets inzenden? 
Een nieuwsbericht of een wedstrijdverslag kan vanaf nu ingestuurd worden naar pr@fcrijnvogels.nl

 

Nieuwsbericht
– Tekst in de mail of word bestand
– Maximaal 4 foto’s + eventuele link naar fotoalbum
– Foto’s altijd als losse bijlage meesturen
– Video’s via WeTransfer of link naar YouTube
– Documenten in PDF

 

Wedstrijdverslagen
– Tekst in mail of word bestand
– Maximaal 6 foto’s + eventuele link naar fotoalbum
– Foto’s altijd als losse bijlage meesturen
– Video’s via WeTransfer of link naar YouTube

 

Teamfoto
Verder ontvangen wij graag van elk elftal een teamfoto voor op de teampagina op de website
– Spelers en staf in Rijnvogels kleding
– Alle personen op de foto zijn goed zichtbaar

 

Verder is de PR commissie achter de schermen hard aan het werk om de website toegankelijker en overzichtelijker te maken voor onze bezoekers. Daarbij gaat het niet om de lay-out maar voornamelijk om de inhoud. We willen al onze lezers zo goed mogelijk informeren. We hopen de grote update rond de winterstop af te hebben!

 

Interesse om je aan te sluiten bij de PR commissie? Een leuke vrijwilligersfunctie in een sterk verjongde en ambitieuze commissie voor mensen die goed zijn met de pen of creatief zijn op het gebied van social media, foto en video. Je kan een bericht sturen naar Philip van den Eijkel, op dit moment het aanspreekpunt van de PR commissie. Stuur snel een mail naar pr@fcrijnvogels.nl!

 

03/01/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media