HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Potters & Vooijs Makelaardij gulle gever voor de MO17-1

Wat zullen ze het lekker warm hebben als ze naar de voetbal komen. De Mo17-1 meiden kregen deze week en lekkere dikke winterjas gesponsord van Makerlaardij Potters & Vooijs, waarvoor onze grote dank. De meiden zijn in de 3e fase van de competitie nog ongeslagen en staan samen met VVSB aan kop van de ranglijst met 9 uit 3 punten.

De sponsoring van de afgelopen tijd geeft ze wellicht de kracht om keihard te blijven werken op de trainingen en in de wedstrijden. Ze worden elke week een stukje beter
Potters & Vooijs

Wij zijn Potters & Vooijs – Van woning kopen tot zeker wonen.
Wij zijn uw persoonlijke adviseur voor makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Of het gaat om de verkoop van uw huis, een passende hypotheek, een verzekering of een schadegeval. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. U vindt ons sinds 2006 op de Koninginneweg in Katwijk, vlakbij de witte kerk en op steenworp afstand van het strand en centrum. Vanuit deze locatie bedienen wij u met onze verzekeringen en hypotheken. Als makelaar komen we vooral bij u langs. Uiteraard kunt u het actuele aanbod vinden in onze etalage of op onze website.

Home

04/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media