HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Oudejaarstoernooi weer een daverend succes!

Negentien teams, ruim 200 deelnemers, volle velden en een drukbezochte sfeervolle kantine met overdekt verwarmd terras. De ingrediënten voor een geweldige zaterdag 28 december. De tweede editie van het Oudejaarstoernooi was een schot in de roos. Allemaal lachende gezichten, tevreden mensen en ook voor de inwendige mens werd er goed gezorgd. Naast de snackhoek bleken ook de vis-, oliebollen- en snertverkoop binnen een mum van tijd uitverkocht. Op het hoogtepunt van de dag werd De Kooltuin bevolkt door zo’n 400 bezoekers.

 

Om 10.00 uur maakte de bal de eerste omwentelingen en toen om 17.00 uur de kruitdampen waren opgetrokken bleek het een zeer sfeervol toernooi te zijn geweest waar plezier en sportiviteit voorop stonden, zoals het hoort bij onze club. Na de poulefase was in de winnaarsronde er een spannende finale tussen de oud eerste elftal spelers van The Champions en de jonge talenten van FC Pepermundosss. De oude garde ging er met de hoofdprijs vandoor. Bij het funtoernooi ging Korfbalteam De Flierefluiters er met de hoofdprijs van tussen. In de finale waren ze net iets sterker dan FC Samaliazijn.

 

De derde helft in een bomvolle kantine was een gezellige. Een lange dag die op feestelijke wijze werd afgesloten. Wat een mooie club hebben we op dat soort momenten toch die het familiegevoel in positieve sfeer laat opbloeien.

 

Onze dank gaat uit naar een ieder die zaterdag aanwezig was bij het toernooi en een topdag heeft gehad. Dit soort mooie dagen voor de club kun je er niet genoeg van hebben. We zijn snel weer terug met veel moois. En één ding is zeker: zet het Oudejaarstoernooi 2020 maar alvast in je agenda, ergens tussen kerst en oud & nieuw! #WIJZIJNFCR

 

Namens de Evenementencommissie,

 

Philip van den Eijkel & Niels van der Plas

 

30/12/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media