HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Oudejaarstoernooi: wat is er te doen?

Morgen is het zover, na een geweldige Oliebollenbingo staat morgen het Oudejaarstoernooi op het programma! Het wordt een drukke dag, bekijk hieronder alle informatie!

Programma zaterdag 29 december

10.00 uur: Sportpark geopend
10.30 uur: Teams melden bij de wedstrijdleiding 
11.00 uur: Start toernooi 
11.00 uur: Opening terras en start verkoop vis, snert en oliebollen
15.00 uur: Muziek! DJ Martiens 
15.30 uur: Finale wedstrijden 
17.00 uur: Prijsuitreiking 
17.30 uur: Muziek! Leon van Delft (Hazes!)
20.00 uur: Einde Oudejaarstoernooi 

Hele dag springkussens voor de kinderen!

Stichting Juul: Kinderkanker No Way!

Morgen zamelen wij weer geld in voor Stichting Juul. Stichting Juul heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen om het Prinses Maxima Centrum in Utrecht te ondersteunen ten behoeve van het onderzoek en de behandelingen van en naar kinderkanker. Tevens willen zij als de financiële middelen het toelaten, kinderen die woonachtig zijn in de gemeente Katwijk en aan kanker lijden een plezierige dag bezorgen. 

Waarmee zamelen wij geld in?

  • Allereerst gaat een gedeelte van het inschrijfgeld van de deelnemendE teams als donatie naar het goede doel. We zijn dan ook erg blij dat we een mooi deelnemersveld bij elkaar hebben kunnen verzamelen.
  • We verkopen op het terras oliebollen. Voor €1,- per oliebol steun jij al het goede doel. De lekkernij is kakelvers gebakken door Echte Bakker Den Dulk. Met en zonder krenten! Neem ook een heerlijk zakje mee naar huis.
  • Partycatering Keizer en De Sligro zorgen voor een heerlijk bakje snert voor tussen de middag. Een bakje overheerlijke erwtensoep kost €1,50!
  • We zijn nog lang niet klaar! De mannen van het vishok doen ook hun duit in het zakje. Ook het overheerlijke visje is voor €2,50 te koop op ons verwarmde terras. Net als bij de oliebollen en de snert gaat de gehele opbrengst naar Stichting Juul. Waarvoor dank!
  • Natuurlijk is een donatie ook van harte welkom. Meld je bij de wedstrijdtafel op het verwarmde terras om je steentje bij te dragen!

28/12/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media