HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Oudejaarstoernooi 2019 op zaterdag 28 december

Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Voor de tweede maal op rij organiseert de evenementencommissie met veel plezier het Oudejaarstoernooi. Op zaterdag 28 december is het zover. We beginnen zo rond het middaguur en de feestelijke derde helft is om 20.00 uur afgelopen. We gaan met z’n allen knallend het jaar uit!

 

Het toernooi is voor spelers en speelsters van zestien jaar en ouder. Dus in principe vanaf de O17 (jongens en meiden) tot aan de senioren, de G-afdeling, commissies, oud-spelers en iedereen die zin heeft om een balletje te trappen. Voor iedereen dus! Vorig jaar hadden we teams uit alle lagen van de vereniging teams en werd het een mooie reünie van huidige leden en oud-leden. Het echte familiegevoel en dat is wat we nu weer willen nastreven.

 

Wat moet je doen?

Formeer een team van ongeveer tien personen en verzin een leuke teamnaam. We spelen 7 tegen 7 op een half veld. De inschrijfkosten bedragen ook nu weer €50. Uiteraard zorgen wij bij alle deelnemers voor de inwendige mens met een hapje en een drankje. Dit zit bij het inschrijfgeld inbegrepen. Tijdens en na het toernooi is het feest en zorgen wij voor de muzikale omlijsting. Het beloofd een fantastische dag te gaan worden!

 

Twijfel niet en geef je op! Opgeven kan via familiedagenfcr@gmail.com. Vergeet daarbij niet om je teamnaam en omwat voor team (senioren mannen/vrouwen, jeugd, veteranen, commissie etc) het gaat. We rekenen op jullie komst!

15/11/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media