HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Oproep voor helpende hand bij JO17-1 of JO15-1/ of de trainerscursus

Aan het einde van het vorig seizoen is er met sommige mensen gesproken voor wat functies/activiteiten bij de FCR. Ondertussen zijn de selectieteams alweer een paar weken onderweg. En komen we bij JO17-1 & JO15-1 wat ondersteunende handen tekort. Misschien is er iemand die erover na wilt denken om deze teams/trainers een helpende hand te willen bieden. 

– JO17-1 > Romano vd Stoep zou graag iemand erbij hebben voor het afsluiten van de training omdat hij dan bij het 1e op tijd kan aansluiten en om eventueel op zaterdag een keer het team te ondersteunen. 

– JO15-1 > Wouter Soomer staat ook alleen voor de groep. Komt vaak net wel op tijd of net niet (woon-werkverkeer). Dus voor het opstarten van de training en ondersteuning op zaterdag zou hij er graag iemand bij willen hebben. 

Tevens:
Tijdens de trainersbijeenkomst in juni hebben we de trainers geïnformeerd omtrent de cursus die wij voor beginnende trainers, of trainers die wat meer handvatten willen hebben, organiseren. Op dit moment hebben wij 9 inschrijvingen en we hebben de mogelijkheid om 20 deelnemers in te schrijven, dus hierbij voor degene die het misschien vergeten is een reminder. Het is een mooie opstap voor beginnende trainers of een aanvulling voor iets meer ervaren trainers.

Kortom schrijf je in het zou mooi zijn als we met een groep van 20 trainers deze cursus kunnen organiseren en zo weer meer kennis binnen de club krijgen om de jeugd te trainen.
De deelname is gratis!

jeugdbestuur@fcrijnvogels.nl

 

28/08/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media