HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Oproep aan jeugdleiders en jeugdtrainers

Bij onze jeugdteams konden wij de eerste kampioen al begroeten. Mijn verzoek is om als er een weer team kampioen wordt hier een klein verslagje over het seizoen (kort) van te maken en de uitslag van de kampioenswedstrijd. Ook graag een foto schieten als ik zelf op dat moment niet op de Kooltuin ben. Vaak ben ik er wel in de ochtenduren dus schiet mij dan even aan. Ik wil graag de kampioenen in het clubblad en in De Katwijksche Post publiceren. Ook het Leidsch Dagblad plaatst na het seizoen wekelijks de kampioenen op een speciale pagina. Mail het naar mij door: pvankampen62@gmail.com.

28/04/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media