HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

OPENINGSDAG | Nieuwe gebouwen op feestelijke wijze geopend

Vrijwilligers zorgen voor compleet nieuwe look op De Kooltuin 

Na maanden hard werken was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zover. Het jeugdhonk, de kledingshop en de barcontainer werden op feestelijke wijze geopend. Op een zonovergoten Kooltuin opende voorzitter Marcel van Duijn de nieuwe ruimtes en uit zijn woorden kon vooral heel veel bewondering en waardering worden opgemaakt dat dit allemaal gelukt is door middel van onze vrijwilligers. Zoals het de Rijnvogels familie betaamd. De handen zijn ineengeslagen en met veel passie en plezier is het net alsof de Rijnvogels leden een heel nieuw sportpark oplopen.

Het jeugdhonk stond al een tijdje klaar om in gebruik te worden genomen, maar helaas hield de pandemie de deur op slot. Nu mag het eindelijk open en de kinderen stonden te dringen om al het leuks wat het jeugdhonk herbergt in gebruik te nemen. Alle aanwezige jeugdleden kregen een bonnetje om bij sponsor IJscoBarry, inmiddels bekend onder de naam Tantoe Tasty, een heerlijk schepijsje op te halen. Naast het jeugdhonk is nu de kledingshop gevestigd. Het noodgebouw is verwijderd en de oude commissiekamer is nu de kledingshop. Deze ruimte is geheel verbouwd met onder andere een pasruimte en ingericht om alle klanten van Rijnvogels artikelen te voorzien. Ook de barcontainer is inmiddels in gebruik genomen. Een echte eye-catcher op sportpark De Kooltuin. Op de klussendag van de zomer is deze in elkaar gezet en in de weken daarna is de binnenkant helemaal naar eigen wens ingericht en verbouwd. Ook dit is allemaal door vrijwilligerswerk verwezenlijkt. Het was de eerste echt voetbalzaterdag van het seizoen en daarmee ook de opening van de nieuwe ontvangstruimte. Door de ligging is het voor de bezoekende clubs nu makkelijker te vinden en de ruimte is een stuk groter. We vallen in herhaling, maar ook dit is een ruimte geworden om trots op te zijn en van alle gemakken voorzien.

De officiele opening van de gebouwen bleek het startschot te zijn van een geweldige voetbalzaterdag. De jeugd speelde hun wedstrijden in de ochtend, in de middag kwamen de selectieteams bij de senioren in actie en het was prachtig om te zien dat de rest van het ledenbestand (die volgende week hun eerste wedstrijd weer spelen) langs de lijn stonden bij de competitiestart van Heren 1. Een vuurwerkshow, de winnende treffer in de laatste minuut en een geweldige 3e helft. Alles elementen voor een geslaagde Openingsdag waren aanwezig.

De club is goed uit de coronastop gekomen, de familie floreert weer als nooit te voren en de kreet Wij Zijn FCR werd op een dag als deze nog eens extra luister bij gezet. Op naar een prachtig seizoen.

31/08/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media