HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Open trainingen bij FC Rijnvogels Vrouwen!

Open trainingen bij FC Rijnvogels!
Ben je een voetbalster geboren voor 1 januari 2003? Heb je de ambitie om direct of via ons opleidingsteam op landelijk niveau in Nederland te spelen? Wil je presteren combineren met plezier en progressie? Dan ben je bij FC Rijnvogels aan het juiste adres. Wij nodigen je graag uit voor de open trainingen in het voorjaar van 2018.
FC Rijnvogels heeft de afgelopen seizoenen een ongelofelijke groei door gemaakt in het vrouwenvoetbal landschap. Binnen vier seizoenen is de stap van de 2e klasse naar de hoofdklasse gemaakt en het tweede elftal strijdt boven in de ranglijst mee voor promotie naar de 2e klasse. Daarnaast zijn alle faciliteiten aanwezig om binnen een topsport klimaat het maximale uit jezelf te halen. Spelen op ons prachtige hoofdveld, bij thuiswedstrijden is het sponsorhome geopend, een sterke medische staf, gloednieuwe kleding, naar uitwedstrijden met de bus en in de winterstop op trainingskamp… Het is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die bij FC Rijnvogels aanwezig zijn.
Op de volgende datums organiseren wij een open training:
Dinsdag 1 mei van 19.45 tot 21.15 uur
Dinsdag 22 mei van 19.45 tot 21.15 uur
Dinsdag 29 mei van 19.45 tot 21.15 uur
Vul onderstaand formulier in en stuur het op naar dames@fcrijnvogels.nl. Beantwoord daarin onderstaande vragen, wij nemen daarna contact met je op.  De trainingen worden gegeven door Wim Bouckaert, trainer bij Ajax en hoofdtrainer bij FC Rijnvogels
Voornaam en achternaam?
Geboortedatum? (dd-mm-jjjj)
Telefoonnummer?
E-mailadres?
Bij welke club en welk team speel je nu of speelde je voor het laatst?
Je positie?
Wat is de reden om bij FC Rijnvogels te komen voetballen?
Welke training wil je bijwonen?
Deelname aan de open trainingen is alleen bedoeld voor speelsters die nog niet bij FC Rijnvogels voetballen.

26/04/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media