HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Open trainingen bij FC Rijnvogels vrouwen

FC Rijnvogels is de laatste jaren aan een enorme opmars bezig in het vrouwenvoetbal en de bollenstreek. Een handjevol jaren geleden speelde de club nog in de 2e klasse. Op het moment van schrijven ligt het op voorsprong in de strijd om de titel in de hoofdklasse met al een periodetitel op zak. De ambitie van de club is om zo snel mogelijk de topklasse te bereiken en als het even kan dit seizoen al. De selectie staat ook volgend seizoen onder leiding van Wim Bouckaert, tevens jeugdtrainer bij de profs van AFC Ajax.

De selectie van FC Rijnvogels is op dit moment een mooie mix tussen toppers die al jaren bij FC Rijnvogels spelen, eigen kweek, ervaren spelers met jeugdinterlands en BVO achtergrond en jonge talenten die hun kans grijpen op landelijk niveau. Met ons tweede elftal hebben wij vorig seizoen de stap naar de 2e klasse gezet, de ambitie is om volgend seizoen ook op dat niveau te acteren en daarna de weg omhoog te vinden.

Om ook volgend seizoen weer hoge ogen te kunnen gooien zijn wij op zoek naar speelsters uitkomend in de top-, hoofd-, 1e, 2e en 3e klasse en speelsters die uitkomen in de MO19 hoofdklasse en zich door willen ontwikkelen op topniveau. Op De Kooltuin bij FC Rijnvogels zijn alle ingrediënten aanwezig om binnen een topsport klimaat prestatievoetbal te spelen en het allerbeste uit jezelf te halen. Denk aan altijd op ons prachtige hoofdveld spelen, trainen op topniveau, sportmaaltijden, na de wedstrijd het sponsorhome in, met de bus naar uitwedstrijden, op trainingskamp naar het buitenland in de winter, een uitgebreid kledingpakket en nog veel meer moois. Je kan je volledig op het voetballen focussen bij FC Rijnvogels en hoeft niet aan de randzaken te denken.

Heb jij interesse om een keer of een aantal keer sfeer te komen proeven en mee te trainen om te kijken of FC Rijnvogels de juiste club voor jou is? Dit is uiteraard geen probleem. Op De Kooltuin is iedereen immers welkom. Neem bij interesse snel contact op met Albert van den Berg via 0623782952 of mail naar damesfcr@gmail.com. Vergeet via de mail niet om je naam, telefoonnummer en huidige team te vermelden.

Tot snel bij FC Rijnvogels

08/05/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media