HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Ook de kledingshop officieel geopend

Zaterdag is onze kantine feestelijk heropend. Deze heeft een heuse metamorfose ondergaan en dat verdient een feestje. In de schaduw van deze heuglijke happening opende ook onze nieuwe kledingshop haar deuren.

Kledingplan
FC Rijnvogels is dit seizoen begonnen met het in eigen beheer nemen van de wedstrijdtenues. Maar naast wedstrijdtenues zijn velerlei andere artikelen te koop van het merk Acerbis. Van voetbaltassen tot trainingskleding of sweaters en polo’s. Ook de supportersvereniging verkoopt zijn spullen in onze kledingshop. In onze webshop (te vinden op onze homepage onder het kopje “kledingplan”) kunt u alvast bekijken welke artikelen er allemaal te verkrijgen zijn.

Kaartverkoop
U vindt onze kledingshop bij binnenkomst op ons sportpark direct aan de rechterkant. De ruimte dient tevens als kaartverkoop bij de thuiswedstrijden van het eerste. In onze kledingshop kan er alleen gepind worden.
Openingstijden kledingshop:
zaterdag     11.00uur tot 13.00uur
woensdag  17.00uur tot 18.00uur

Lijkt het u nou ook leuk om te helpen in onze kledingshop, loop dan gerust even langs. We kunnen alle hulp goed gebruiken. Of stuur een mailtje naar: kleding@fcrijnvogels.nl

04/09/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media