HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FACILITAIR | Ontwikkelingen op de Kooltuin

Beste leden, vrijwilligers en ouders,

 

Omdat we nog steeds niet weten wanneer en of er vanuit overheidswege versoepelingen komen, willen we jullie met dit bericht bijpraten over de ontwikkelingen op de Kooltuin.

Om het Sportpark weer helemaal klaar te stomen voor het nieuwe seizoen hebben de afgelopen weken hebben in het teken gestaan van verbouwen en opruimen. Een korte update:

  • ​De commissiekamer wordt verplaatst naar de eerste ruimte vanaf de entree en zal vanaf heden ‘ontvangstruimte’ heten. De ruimte zal fungeren als centraal punt binnen de vereniging met het wedstrijdsecretariaat op wedstrijddagen en als ruimte om de bezoekende teams en scheidsrechters te ontvangen. Daarnaast wordt de groenstrook voor de ontvangstruimte op korte termijn betegeld en komt er een plattegrond van het sportpark aan de gevel, zodat bezoekers gemakkelijk vanuit hieruit hun weg kunnen vinden op sportpark de Kooltuin.

 

  • ​De kledingshop wordt verplaatst naar de ruimte van de oude commissiekamer. Deze ruimte heeft een functionele(re) indeling met raampartijen, heeft een betere uitstraling en er zal een pasruimte gecreëerd worden. Door de nieuwe locatie is de kledingshop centraler gelegen en meer in de loop van o.a. de kantine, het jeugdhonk en kleedkamers.

 

  • ​In de hal tussen de kledingshop en het jeugdhonk komen twee vendingautomaten. Eén vendingautomaat wordt voorzien van warme dranken met o.a. (luxere) koffie en thee. De andere vendingautomaat zal voorzien worden van frisdrank en etenswaren. Op de momenten dat de kantine gesloten is, is er altijd de mogelijkheid om iets te eten en/of drinken te halen met een pinpas of clubcard.

 

  • De oude buitenbiertap heeft zijn dienstjaren erop zitten en wordt in de zomer vervangen voor een heuse biercontainer op het gezellige terras. De container wordt een echte blikvanger in de clubkleuren en zal in ieder geval naast de diverse Evenementen, bij thuiswedstrijden van Heren 1 en Vrouwen 1 geopend zijn. De container wordt centraal op het evenementenplein geplaatst (in de hekkenrij) heeft twee luiken aan beide zijdes.

 

  • Op de eerste etage van het kantinegebouw naast de businessclub, worden het administratiekantoor en de steward/evenementenruimte samengevoegd tot één multifunctionele vergaderruimte. De ruimte wordt voorzien van de nodige projectiemiddelen en zal fungeren als bespreekruimte van Heren 1, Heren 2 en Vrouwen 1 op zaterdagen. Op de overige momenten kan de vergaderruimte gebruikt worden door de commissies.

 

  • Ook op het gebied van duurzaamheid maakt FC Rijnvogels stappen. Voor de start van het seizoen 2021/2022 worden de velden voorzien van Ledverlichting en worden op de daken van de gebouwen zonnepanelen geïnstalleerd. Op deze wijze maakt FC Rijnvogels het sportpark nog meer toekomstproof en worden bovendien de energiekosten verlaagd.
  • Naast de eerdergenoemde ruimtes wordt ook de bespreekruimte van de jeugd onder handen genomen. De ruimte zal voorzien worden van een nieuwe onderhoudsarme vloer en de wanden worden opgefrist door een nieuw likje verf.

De bovenstaande ontwikkelingen kunnen ondanks de minimale activiteiten op het sportpark voor enige hinder zorgen, maar uiteindelijk zullen wij hier als vereniging veel profijt van hebben. De werkzaamheden zijn reeds gestart begin maart 2021 en zullen voor het nieuwe seizoen in juli 2021 gereed zijn.

 

Al met al geen competitie, maar wel een drukte van belang op het Sportpark. We hopen dat we jullie binnenkort allemaal weer mogen ontvangen op De Kooltuin zodat jullie alle mooie nieuwe ontwikkelingen zelf kunnen bekijken.

 

Met sportieve groet,

Bestuur FC Rijnvogels

 

 

22/04/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media