HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

NORMEN- EN WAARDENCOMMISSIE| De NWC komt naar u toe!

Op woensdagavond 6 april jl. sloot ik aan bij een vergadering van de jeugdcoördinatoren om te vertellen waar de normen- en waardencommissie (NWC) momenteel mee bezig is en om te horen of er hulp nodig is bij bepaalde onderwerpen die spelen binnen de jeugdteams bij spelers en / of trainers en begeleiders.

 

Vragen die bijvoorbeeld deze avond passeerden waren: ‘Hoe gaan we als trainers om met vragen over leden die vanuit het AZC komen?’ en ‘Hoe zorgen we ervoor dat teams bestaande uit jongens en meisjes zich veilig en prettig kunnen ophouden in de kleedkamers?’ Het is heel fijn om samen over dit soort dingen te kunnen praten en ideeën uit te wisselen.

 

De NWC is er namelijk niet alleen om klachten te behandelen, maar juist ook om preventief en informatief te kunnen helpen en meedenken. Daarom zullen we op verzoek aan het begin van het nieuwe seizoen zeker aanschuiven bij diverse bijeenkomsten. Op verzoek organiseren we ook een thema-avond waar het uitgangspunt moet zijn ‘Een veilige club’. Bedankt voor de koffie en jullie input deze avond!

 

Met vriendelijke groet, Annemiek Hulmer, NWC

 

p.s.

Op de website vind je onder ‘normen en waarden’ meer informatie over de NWC en de vertrouwenscontactpersoon. Altijd handig om te weten bij wie, hoe en waar je met je vraag of melding terecht kan.

 

26/05/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media