HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

N&W COMMISSIE | Waarom, wat hoe en wie?

Op deze website vind je onder de button ‘Normen en waarden’ alle antwoorden op deze vragen die geregeld aan de leden van de normen- en waardencommissie, zo ook aan de vertrouwenscontactpersoon, worden gesteld. Het is daarom goed om deze vernieuwde en compacte informatie hier met ieder te delen. Want bij onze commissie wordt er te vaak gedacht aan een soort van variatie op de rijdende rechter. Dat zijn we dus zeker niet, we willen juist zoveel mogelijk ‘aan de voorkant’ betrokken worden bij de beantwoording van vragen, het oplossen van knelpunten enz.

We vergaderen elke eerste of tweede dinsdag van de maand om 19.30 uur op FC Rijnvogels. En is er een melding binnengekomen, via het digitale meldformulier, dan komen we extra bij elkaar. We trekken samen op met de vertrouwenscontactpersoon, maar ieder heeft wel haar eigen verantwoordelijkheden, er is een contactpersoon voor ons in het bestuur en we maken ook deel uit van het KRV-overleg met de andere voetbalverenigingen en zo wonen we ook de KNVB-bijeenkomsten in de regio bij. Er gebeurt dus veel achter de schermen.

Heb je vragen als speler / speelster, coach, vrijwilliger, ouder(s), trainer of bezoeker aan sportpark ‘De Kooltuin’… jullie weten ons dus nu nog beter te vinden. We zullen elke maand hier in deze nieuwscarrousel een update geven van waar we mee bezig zijn, als het tenminste de moeite waard is om te delen. Alles onder de slogan ‘Geen verboden, maar met elkaar plezier bij het voetbal!’

De normen- en waardencommissie

22/11/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media