HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Normen en Waarden Commissie

Normen en Waarden Commissie

 

FC Rijnvogels wil er aan bijdragen dat ieder lid met plezier kan voetballen en zich verder kan ontwikkelen. Normen en waarden bij de beoefening van de voetbalsport vinden we belangrijk. FC Rijnvogels wil actief werken aan de bewustwording bij spelers, scheidsrechters, begeleiders, trainers,  ouders/verzorgers en bezoekers/toeschouwers op dit vlak. FC Rijnvogels moet een ontmoetingsplaats zijn en blijven waar iedereen met plezier en voldoening kan verblijven en zich prettig en veilig voelt.

Normen en Waarden gaat over hoe we met elkaar om willen gaan. En over regels. Het gaat over wat we normaal vinden en niet normaal vinden. Eerst proberen we duidelijk te krijgen wat de regels zijn. Daarna spreek je met iedereen af wat we daaronder verstaan (wat is normaal en wat is niet normaal). Wat gebeurt er als mensen (spelers, trainers, leiders, ouders) zich niet aan de regels van de gedragscode houden? Nemen we maatregelen en welke zijn deze?

FC Rijnvogels heeft eerder dit jaar bekend gemaakt dat zij een Normen en Waarden Commissie gaat oprichten. Het doel van deze commissie is: Een adviescommissie die de vereniging ondersteunt in het opzetten, uitvoeren en onderhouden van een Normen- en Waardenbeleid. De commissie is inmiddels samengesteld en druk bezig met het opzetten van het Normen- en Waarden beleid.

Voor meer info: https://www.fcrijnvogels.nl/clubinfo/normen-en-waarden/

12/09/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media