HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

NORMEN EN WAARDEN COMMISSIE| Project ‘Ouders langs de lijn’

Wil jij zo’n voetbalouder zijn, nee toch?

Wie kent er nou niet van You Tube de cabaretier Martin van Waardenberg die, over de top, in de huid kroop van een voetbalvader langs de lijn bij wat nu JO-9 is? Toch niet eerder gezien? Kijk dan maar eens op https://youtu.be/3XodHzqoBoM. Heb jij zo’n voetbalvader of –moeder met eigen ogen wel eens op ons sportpark ‘in het wild’ kunnen bewonderen? Of tussen ons gezegd en gezwegen: ,,Was jij ook wel eens zo luidruchtig, ondersteund door meer dan heftige gebaren, actief langs de lijn bij een wedstrijd van je zoon of dochter? Lees dan zeker eens even door!

Voetbalplezier beleef je samen!
Het beleven van plezier aan het mooie spelletje voetbal langs de lijn voor alle bezoekers van ons sportpark lijkt misschien een onmogelijke opgave. Natuurlijk is het de weg van de lange adem. Maar als je het niet af en toe extra onder de aandacht brengt, verflauwt toch de aandacht hiervoor. Daarom hebben vertegenwoordigers van de normen- en waardencommissies van de Katwijkse voetbalverenigingen de koppen bij elkaar gestoken en aan de (appel)boom geschud.

Week van Respect van 4 t/m 10 november
In de nationale ‘Week van Respect’ op de zaterdagen 2 en 9 november wordt van 8.00 – 12.00 uur aan de bezoekers van ons sportpark bij de jeugdwedstrijden een flyer en een appel uitgedeeld. De flyer geeft wat ‘lijntips’ voor jou als ouder langs de lijn. En de appel dan? Die krijg je, gesponsord door Van der Mey uit Rijnsburg, onder het motto ‘Appel in de mond is goed voor het spel en ook nog gezond!’. Om de slogan ‘Voetbalplezier beleef je samen’ goed tussen de oren te laten landen, kom je deze ook tegen op de koffie- en theebekertjes die op deze ochtenden worden gebruikt. Duidelijker kunnen we het niet maken!

En wat na zaterdag 9 november?
Natuurlijk loopt dit punt van aandacht van de normen- en waardencommissies voor het project ‘Ouders langs de lijn’ door na 9 november. Zeker later in dit lopende voetbalseizoen wordt er nog een keer op teruggekomen. Maar of het dan weer met een appel is om je aandacht te vragen? We zullen het zien. We zijn wel benieuwd wat jullie van deze gemeenschappelijke actie vinden, laat het ons maar weten. Wij vinden het met elkaar een goed punt uit het spandoek ‘Zonder respect geen voetbal’ dat ook bij de Katwijkse voetbalcomplexen een prominente plek heeft gekregen. Gewoon doen dus!

De normen- en waardencommissies
van alle vijf amateurvoetbalverenigingen
binnen de gemeente Katwijk.

28/10/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media