HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

NIX 18

Wij, de Besturen van de 5 voetbalclubs van de gemeente Katwijk, hebben met elkaar besloten om met ingang van dit seizoen zichtbaar te handhaven op het gebruik van alcohol onder de 18 jaar.

Als voetbalvereniging zijn wij verantwoordelijk voor een veilig (sport) klimaat en voelen wij ons ook verantwoordelijk voor het veilig thuiskomen na een gezellige middag op de club.

De invloed van drank en drugs tijdens en na de wedstrijden willen wij dan ook aan banden leggen. We zullen zichtbaar aangeven op de vereniging en in de kantine dat NIX 18 gehanteerd wordt.  Tijdens de opening van de kantine zullen er toezichthouders aanwezig zijn om toezicht te houden in de kantine op het drankgebruik (en andere middelen) onder de 18. Zij kunnen dan om een ID vragen ter controle.

Bij alcoholgebruik onder de 18 zal deze aangesproken worden op het gebruik daarvan. De toezichthouder zijn bevoegd om personen te verwijderen als ze zich niet aan de regels houden. Ouders en volwassenen die van mening zijn dat er drank gekocht kan worden voor jeugd onder de 18 zullen hier ook op aangesproken worden. Ons barpersoneel behoudt zich het recht om bij twijfel de drank niet mee te geven om zo te voorkomen dat de drank doorgezet wordt naar een jeugdspeler of bezoeker onder de 18.

Bestuur FC Rijnvogels, VV Katwijk, Quick Boys, Rijnsburgse Boys, Valken ’68

12/08/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media