HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Nieuwe webshop is actief!

Sponsor Nieuws

Het bestuur van FC Rijnvogels zijn dankbaar en trots dat wij jullie kunnen mededelen dat vanaf seizoen 2018, Cornelis Vrolijk B.V. de nieuwe hoofdsponsor is van FC Rijnvogels en Wimper XL de hoofdsponsor wordt van onze VR afdeling.

Zoals ook bekend hebben we voor de gehele vereniging een nieuw kledingcontract afgesloten met SD Sportswear en Acerbis en zullen al onze teams vanaf volgend seizoen in een geheel nieuw wedstrijdtenue gestoken worden. Verheugd zijn we daarom ook dat dit mogelijk is gemaakt door een aantal bestaande en nieuwe sponsoren.

Hierbij even korte toelichting betreft de sponsoren.

Cornelis Vrolijk B.V. : Namens Cornelis Vrolijk B.V., heeft Johan Muller het sponsor contract getekend. Cornelis Vrolijk B.V. is al jaren een trouwe sponsor van FC Rijnvogels en verbind zich nu voor onbepaalde tijd als Hoofdsponsor van FC Rijnvogels en als kledingsponsor voor HR2 en de gehele Jeugdafdeling. Cornelis Vrolijk B.V. is een internationaal familiebedrijf met de vijfde generatie aan het roer. In de volksmond CV is actief in de vangst, kweek, verwerking en handel van vis en garnalen. Altijd met het doel een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product voor menselijke consumptie te produceren. Kernactiviteit is de visserij en handel in pelagische vissoorten (zoals haring en makreel). Andere belangrijke activiteiten zijn de demersale visserij (zoals tong en schol) en de vangst en kweek van (tropische) garnalen. Zie ook de website www.cornelisvrolijk.eu

 

Wimper XL: Wimper XL is een jonge en bloeiende onderneming . Wimper XL is Groothandel voor Wimper en Wenkbrauw Stylisten. Wimper XL is Officieel distributeur en Importeur van Vele “wereldwijd” bekende merken op het gebied van wimper en wenkbrauwen. Daarnaast verzorgd Wimper opleidingen. Zie ook website www.wimperxl.nl. we zijn dan ook zeer blij dat Corina Muller van Wimper XL het nieuwe sponsor contract heeft ondertekend waarbij de VR afdeling een nieuwe hoofdsponsor heeft voor aankomende jaren.

 

TRS Transport koeling: TRS Transportkoeling is sinds vorige jaar overgenomen door Carrier Transicold. TRS is gegroeid van een lokale serviceorganisatie naar een internationale producent van duurzame transportkoeling voor trucks en trailers. TRS ontwikkelt, produceert en onderhoudt emissie loze hydro-elektrische koelsystemen. Door gebruik te maken van de aandrijving van de voertuigmotor, worden besparingen op het gebied van energieverbruik en onderhoud gerealiseerd, alsmede een lager geluidsniveau. Carrier Transicold streeft ernaar de beste oplossingen aan te bieden voor duurzaam geconditioneerd transport en een veilige koude-keten. De strategische acquisitie van TRS stelt Carrier Transicold in staat nieuwe oplossingen aan haar klanten aan te bieden. Voor meer informatie over de producten en diensten van Carrier Transicold, zie www.carrier.com/truck-trailer/nl. TRS was de afgelopen twee jaar hoofdsponsor van onze club en zal na onderling overleg nog 1 jaar als rugsponsor zichtbaar zijn op de shirts van HR1 en 2

 

Rabobank Leiden-Katwijk: Rabobank Leiden-Katwijk is al jaren trouwe en betrouwbare sponsor bij FC Rijnvogels en heeft het huidige sponsorcontract met 3 jaar verlengd. Rabobank Leiden-Katwijk is een begrip in de regio en wil FC Rijnvogels graag helpen om hun ambities waar te maken, in het verlengde met de missie van de bank: ‘Growing a better world together’. Voor meer informatie over Rabobank Leiden-Katwijk zie www.rabobank.nl/lokale-bank/leiden-katwijk Daarnaast heeft de Rabobank Leiden-Katwijk zich verbonden aan het nieuwe kledingplan en zal als rugsponsor zichtbaar zijn op alle jeugdteams. Het nieuwe contract is namens Rabobank Leiden-Katwijk ondertekend door Mikel de Jong.

 

De Katwijkse Apotheek: De Katwijkse Apotheek is de eerste en dus oudste apotheek van Katwijk. Gevestigd in Katwijk sinds 22 juni 1939, dus oud en al meer dan 75 jaar vertrouwd. De Katwijkse Apotheek heeft drie vestigingen in Katwijk: Princestraat 3, Randweg 47 en Zeehosplein 21. De apotheek levert naast farmaceutische zorg in de breedste zin des woords, ook gespecialiseerde zorg aan thuiszorg en zorginstellingen. De Katwijkse Apotheek heeft zich mede gespecialiseerd in ouderenzorg en zorg voor gehandicapten. Is lid van de KNMP(beroepsgroep apothekers) en van de NVApVG(Nederlandse Vereniging van Apothekers voor Verstandelijke Gehandicapten). Apothekers zijn uiteraard BIG-geregistreerd. Voor meer informatie www.katwijkseapotheek.nl/ . Namens de Katwijkse Apotheek heeft Dhr. Ooms een nieuwe sponsorovereenkomst getekend voor 4 jaar en zal op de rugzijde zichtbaar zijn bij VR selectie en alle VR senioren teams

Sven en Sophie Katwijk: Sven en Sophie geeft Aandacht voor been- en ondermode zoals ook op hun website staat geschreven. Zie ook  www.svensophie.com/katwijk . Sven en Sophie staat ook voor persoonlijke aandacht en een goed advies en uitstekende service. Zij willen weten wat je stijl is en wat je belangrijk vindt. Is dus eigenlijk een perfecte combinatie met FC Rijnvogels. Daarom zijn we ook verheugd dat Peter Parlevliet namens Sven & Sophie het 4 jarig kleding sponsorcontract heeft getekend en zich bindt aan de senioren elftallen HR3 en lager.

Kluswijs: Kluswijs is een begrip in Katwijk a/d Rijn. KlusWijs is de jongste doe-het-zelf-keten van Nederland. Het uitgangspunt: hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en voor wie wil een enorme dosis kennis en informatie van onze ondernemers. Bijzonder hieraan is dat we mee kunnen gaan met het prijsniveau van de grote bouwmarkten maar dan wel mét het assortiment en de kennis van de specialisten. Niet alleen een winkel waar je even gaat halen wat je nodig hebt, maar waar je ook terecht kunt voor al je klusvragen, interieurstylingvragen of als je een klus uit handen wil geven. Zie ook de website www.klusinkatwijk.nl . Als FC Rijnvogels zijn we dan ook best trots dat Kluswijs onze nieuwe kledingsponsor is voor de senioren elftallen HR3 en lager voor aankomende 4 jaar. Kluswijs zal zichtbaar zijn op de rugzijde van de wedstrijdshirts en Huibert Guyt heeft dit namens Kluswijs Katwijk ondertekend.

Administratie kantoor van Kesteren: Administratiekantoor van Kesteren is al meerdere jaren sponsor van de BC en van de Jeugdtrainers van FC Rijnvogels. Administratiekantoor van Kesteren is Specialist op het gebied van Administratie, Accountancy, Bedrijfseconomische & Managementconsultancy, Fiscale & Juridische dienstverlening en meer. Voor meer informatie zie ook www.kesterenadm.nl . Ook aankomende jaren zal Administratie kantoor van Kesteren sponsor zijn van de jeugdtrainers van FC Rijnvogels. Namens Administratiekantoor van Kesteren heeft Henk van Duijn het 4 jarige kleding sponsor contract getekend.

Plug Meubelen: Behoeft geen introductie. Plug Meubelen is ook al sponsor in verschillende hoedanigheden sinds de oprichting van onze vereniging. In de showroom van 4.000 m2 doet u wooninspiratie op, u vindt woonideeën in alle stijlen. Van trendy en modern tot lifestyle of klassiek. Plug Meubelen kunt u een totaaloplossing bieden op het gebied van wonen, en dit alles onder één dak. Voor verdere informatie zie www.plugmeubelen.nl Plug Meubelen heeft zich geconfirmeerd aan een 4 jarig kleding sponsor contract voor onze G afdeling.

Dus veel positief nieuws op het gebied van sponsoring en vooral op het gebied van de kledingsponsoring. Afgelopen dagen zijn de handtekening gezet en hopen samen met deze partijen op een vruchtbare samenwerking. De nieuwe webshop is inmiddels ook actief. Zie website onder kopje ‘kledingplan’ . bij vragen kunt u zich richten tot kleding@fcrijnvogels.nl

Bestuur FC Rijnvogels

20/08/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media