HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Nieuwe sponsors voor de JO14-1

Dit seizoen is FC Rijnvogels gestart met het nieuwe kledingplan. Tevens wordt het ene na het andere team door sponsors gestoken in mooie nieuwe trainingspakken. Ook de jongens van de JO14-1 lopen vanaf deze week in nieuwe pakken én zij zijn voorzien van nieuwe tassen! Zij hebben daar een drietal nieuwe sponsors toe bereid gevonden! Barendsz Advies Buro nam de tassen voor hun rekening. De namen van DMCC en E. van Hensbergen prijken op de trainingspakken.

Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf E. van Hensbergen
Van Hensbergen is een wat kleiner Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf dat staat voor kwaliteit en goede service en die goede persoonlijke contacten onderhoud met zijn klanten. De communicatie lijnen lopen over weinig schijven , zodat u als klant snel of vrijwel direct contact heeft met de persoon die u op dat moment nodig heeft.
http://www.glazenwasserij-katwijk.nl/


Barendsz Advies Buro
Barendsz Advies Buro richt zich op het Beoordelen, Adviseren en Begeleiden van managementsystemen.
Hun missie?
Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?
Barendsz Advies Buro staat voor het eenvoudig en duidelijk “vertalen” van de normen naar een duidelijk en begrijpelijk geheel binnen de eigen bedrijfsprocessen en –activiteiten.
De organisatie moet iets aan een managementsysteem hebben en er beter van worden. De normen zijn een hulpmiddel en het eventuele certificaat de kers op de taart.
http://www.bab-management.nl/DMCC
Voldoen aan wet- en regelgeving is vaak een flinke klus voor bedrijven. Denk aan het verwerken van persoonsgegevens. DMCC helpt ze daarbij. En daar is steeds meer behoefte aan. Inmiddels is DMCC dan ook uitgegroeid tot een gevestigde speler met meerdere expertises. U kunt bij DMCC oa terecht voor consultancy, voor auditing & monitoring van uw bedrijf of voor juridisch advies. De slogan van DMCC is dan ook niet voor niets: Rust in plaats van risico. Wij helpen uw organisatie voldoen aan wet- en regelgeving.
https://dmcc.nl/

FC Rijnvogels en met name alle spelers van de JO14-1 zijn zeer blij met hun nieuwe trainingspakken en tassen! E. van Hensbergen, DMCC en Barendsz Advies Buro worden hartelijk bedankt!


13/03/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media