HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Nieuw! De Winter Familiedagen bij FCR!

FCR bestaat 15 jaar dit seizoen en dat willen we vieren. Wie anders evenementencommissie en de supportersvereniging zijn druk bezig met het feestelijk aankleden van dit ‘jubileumjaar’. Ondertussen is het Tiroler Kooltuinfest al achter de rug en dat was een geweldig succes. Een feest waarbij geen entree werd geheven en dus een cadeautje was voor onze leden. Daar werd gretig gebruik van gemaakt, de kantine zat namelijk bommetje vol en de sfeer was grandioos. In het najaar staat er nog meer evenementen op het programma met als absoluut hoogtepunt de Winter Familiedagen!

Naast onderstaande evenementen organiseert de SV verscheidene malen een gezellige derde helft waarbij bandjes en DJ’s elkaar afwisselen. Houd hiervoor de website en onze social media kanalen in de gaten.

Vrijdag 9 november – Neon Frizz Party
In het hartje van ons Katwijk a/d Rijn houden wij een feestavond voor de jeugd. De Boemerang is voor leden van FC Rijnvogels gratis te bezoeken. Het feest is bedoeld voor jeugdleden van 11 t/m 16 jaar. Rapper en Youtube ster Mick Spek gaat er een feestje van maken. Verboden voor ouders!

Woensdag 28 november – Sinterklaasfeest
Uiteraard op de kalender. Sinterklaas zal samen met zijn Pieten een bezoek komen brengen aan De Kooltuin. Hopelijk met iets minder pech dan de voorgaande jaren, want de lieve Sint is niet zo heel handig met de TomTom. Hopelijk weet hij deze keer wel op tijd De Kooltuin te bereiken en gaan wij er met z’n allen een geweldige middag van maken.

NIEUW!!! – WINTER FAMILIEDAGEN 2018!
De slotweek is normaliter begin juni een begrip op De Kooltuin. Dit seizoen bestaan we 15 jaar en daarom willen we er een schepje bovenop doen. Het weekend van vrijdag 28 december en zaterdag 29 december is volgepland om feestelijk 2018 uit te luiden. Zowel aan de jeugd als de senioren is gedacht!

Vrijdag 28 december – Oliebollenbingo
Al sinds begin jaren negentig een begrip bij ons mooie cluppie. De naam verklapt het concept al, maar het is een garantie voor een uitverkochte kantine. Wij zorgen vanaf 14.30 uur in de kerstvakantie voor spetterende prijzen, heerlijke oliebollen en een gezellige middag. We spelen tien rondes bingo en uiteraard is er ook een loterij. Alle jeugdleden en ouders moeten komen, want tradities moeten in eer worden gehouden.

Zaterdag 29 december – Oudejaarstoernooi
Nieuw op de kalender, maar wel wat de Winter Familiedagen dat echte Rijnvogels gevoel geeft. Wij organiseren een oudejaarstoernooi voor alle mannen- en vrouwen seniorenteams, jeugdteams vanaf de MO17 en JO17, commissies, veteranenelftallen, supporters, commissies, vrijwilligers, oud-leden en wie we eventueel nog vergeten. Iedereen die Rijnvogels een warm hart is vrij om zich in te schrijven. We spelen op half veld acht tegen acht en er is plaats voor 32 teams. De kosten zijn €30,- per team en inschrijven is mogelijk vanaf 1 november per mail op familiedagenfcr@gmail.com. Voor elk team wat meedoet regelen wij een heerlijke zak oliebollen, een kan limonade en een kommetje snert om op te warmen.

Naast het familiedagengevoel gaat het bij het Oudejaarstoernooi ook om het goede doel. Waar we geld voor gaan inzamelen maken we op een later tijdstip bekend. Een gedeelte van het inschrijfgeld zal hier naartoe gaan en uiteraard organiseren we nog enkele acties om tot een prachtig bedrag te komen.

Het toernooi duurt van 11.00 uur in de ochtend tot ongeveer 16.30 uur ’s middags met naast voetballen uiteraard nog allerlei andere leuke zaken. Na het toernooi bieden we alle bezoekers een gezellige derde helft aan met een muzikaal intermezzo. Het wordt een topdag die je zeker niet mag missen!

Elk evenement komt ter zijner tijd uitgelicht op de website en onze social media kanalen te staan. Bereid je voor op een feestelijk najaar bij FC Rijnvogels 

#WIJZIJNFCR #15jaarFCR

17/10/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media