HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MOTM | Victor van Montfort ijzersterk tegen IJsselmeervogels

Elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal maakt de Evenementencommissie van FC Rijnvogels de man van de wedstrijd bekend. De uitverkorene wordt in de watten gelegd met een dinerbon van Brasserie Het Havenkwartier. Dit uitstekende restaurant is gelegen midden in Katwijk nabij de jachthaven. Ontworpen met karakter en jarenlange ervaring waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kom de sfeer eens proeven met de gezelligheid van het uit eten gaan.

Na de verdiende 3-0 overwinning tegen runner-up IJsselmeervogels heeft de commissie van wijze mannen middenvelder Victor van Montfort uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Een titel die Tom Bijen, Vincent Noordam en eigenlijk het gehele team toebedeelt hadden kunnen krijgen na deze geweldige teamprestatie. Door zijn goede loopacties, onderscheppingen in de omschakeling en zijn bijdrage aan het aanvalsspel, is de keuze gevallen op Victor. Een uitverkiezing die hem toekomt!

Wij feliciteren Victor met deze uitverkiezing en wij weten zeker dat hij gaat genieten van het diner bij Brasserie Het Havenkwartier. Eetsmakelijk!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

19/11/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media