HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MOTM | Tom Bijen lichtpuntje tegen USV Hercules

Elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal maakt de Evenementencommissie van FC Rijnvogels de man van de wedstrijd bekend. De uitverkorene wordt in de watten gelegd met een dinerbon van Brasserie Het Havenkwartier. Dit uitstekende restaurant is gelegen midden in Katwijk nabij de jachthaven. Ontworpen met karakter en jarenlange ervaring waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kom de sfeer eens proeven met de gezelligheid van het uit eten gaan.

Na de verliespartij tegen USV Hercules (1-3) heeft de commissie van wijze mannen middenvelder Tom Bijen uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Na zijn goede wedstrijd vorige week in Genemuiden, was Tom afgelopen zaterdag wederom een stabiele kracht in het elftal. Als één van de lichtpuntjes was hij belangrijk met de gelijkmaker en was hij – samen met Willem Schonenberg – de aanjager op het veld. Een terechte uitverkiezing dus voor de sympathieke Bijen.

Wij feliciteren Tom met deze uitverkiezing en wij weten zeker dat hij gaat genieten van het diner bij Brasserie Het Havenkwartier. Eetsmakelijk!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

02/10/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media