HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MOTM | Tom Bijen belangrijk tegen Harkemase Boys

Elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal maakt de Evenementencommissie van FC Rijnvogels de man van de wedstrijd bekend. De uitverkorene wordt in de watten gelegd met een dinerbon van Brasserie Het Havenkwartier. Dit uitstekende restaurant is gelegen midden in Katwijk nabij de jachthaven. Ontworpen met karakter en jarenlange ervaring waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kom de sfeer eens proeven met de gezelligheid van het uit eten gaan.

Na het spectaculaire 3-3 gelijkspel tegen Harkemase Boys, heeft de commissie van wijze mannen middenvelder Tom Bijen uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Na de vorige thuiswedstrijd (Kampong, 5-2 overwinning) zat hij al dicht tegen de uitverkiezing aan, maar met twee doelpunten tegen de Harekieten is de ‘Man of the Match’ titel nu wel voor hem. Tom schoot een voorzet in de eerste helft onberispelijk binnen en in het tweede bedrijf kopte hij de vogels op een 3-2 voorsprong.

Wij feliciteren Tom met deze uitverkiezing en wij weten zeker dat hij gaat genieten van het diner bij Brasserie Het Havenkwartier. Eetsmakelijk!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

31/03/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media