HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MOTM | Sluitpost Pim van der Plas uitblinker tegen Hoogeveen

Elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal maakt de Evenementencommissie van FC Rijnvogels de man van de wedstrijd bekend. De uitverkorene wordt in de watten gelegd met een dinerbon van Brasserie Het Havenkwartier. Dit uitstekende restaurant is gelegen midden in Katwijk nabij de jachthaven. Ontworpen met karakter en jarenlange ervaring waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kom de sfeer eens proeven met de gezelligheid van het uit eten gaan.

Na wederom een verliespartij, dit keer thuis tegen Hoogeveen (0-1), heeft de commissie van wijze mannen doelman Pim van der Plas uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Onze sluitpost was een baken van rust in het doel en zoals al het gehele seizoen een betrouwbare pion. Helaas kon hij het enige doelpunt deze middag niet voorkomen, ondanks een aantal belangrijke reddingen. Een terechte uitverkiezing dus voor deze echte Katwijker.

Wij feliciteren Pim met deze uitverkiezing en wij weten zeker dat hij gaat genieten van het diner bij Brasserie Het Havenkwartier. Eetsmakelijk!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

16/10/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media