HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MOTM | Sieb Rutgers uitblinker bij driepunter tegen DOVO

Elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal maakt de evenementencommissie van FC Rijnvogels de man van de wedstrijd bekend. De uitverkorene wordt in de watten gelegd met een dinerbon van Brasserie Het Havenkwartier. Dit uitstekende restaurant is gelegen midden in Katwijk nabij de jachthaven. Ontworpen met karakter en jarenlange ervaring waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kom de sfeer eens proeven met de gezelligheid van het uit eten gaan.

De commissie van wijze mannen heeft na de prachtige overwinning tegen lijstaanvoerder DOVO besloten om Sieb Rutgers uit te roepen tot man van de wedstrijd. Zijn omhaal was van prachtige kwaliteit en de openingstreffer bij de driepunter tegen de bezoekers uit Veenendaal. De jonge speler kwam van de zomer over van 2e klasser RCL en ook dat toont maar weer aan dat Rijnvogels het podium biedt om jong talent tot volle wasdom te laten komen op een hoog niveau.

Wij feliciteren Sieb met deze uitverkiezing en wij weten zeker dat hij gaat genieten van het diner bij Brasserie Het Havenkwartier!

18/09/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media