HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MOTM | Peer van Paasen trefzeker tegen Urk

Elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal maakt de Evenementencommissie van FC Rijnvogels de man van de wedstrijd bekend. De uitverkorene wordt in de watten gelegd met een dinerbon van Brasserie Het Havenkwartier. Dit uitstekende restaurant is gelegen midden in Katwijk nabij de jachthaven. Ontworpen met karakter en jarenlange ervaring waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kom de sfeer eens proeven met de gezelligheid van het uit eten gaan.

Na de ruime 4-1 overwinning op SV Urk, heeft de commissie van wijze mannen Peer van Paasen uitgeroepen tot man van de wedstrijd. De middenvelder, die volgend seizoen ook weer deel uitmaakt van het vlaggenschip, was met twee (knappe) treffers belangrijk. Ook was hij met zijn voorwaartse passing nadrukkelijk aanwezig tijdens het duel tegen de voormalig eilandbewoners. De uitverkiezing als ‘Man of the Match’ komt hem dan ook zeker toe!

Wij feliciteren Peer met deze uitverkiezing en wij weten zeker dat hij gaat genieten van het diner bij Brasserie Het Havenkwartier. Eetsmakelijk!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

12/05/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media