HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MOTM | Neville Ogidi Nwankwo belangrijk tegen DVS’33

Elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal maakt de Evenementencommissie van FC Rijnvogels de man van de wedstrijd bekend. De uitverkorene wordt in de watten gelegd met een dinerbon van Brasserie Het Havenkwartier. Dit uitstekende restaurant is gelegen midden in Katwijk nabij de jachthaven. Ontworpen met karakter en jarenlange ervaring waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kom de sfeer eens proeven met de gezelligheid van het uit eten gaan.

Eindelijk weer een winstpartij. DVS’33 Ermelo moest er zaterdag 4 november 2023 aan geloven (1-0) op sportpark de Kooltuin. Of het een terechte overwinning was, daar valt over te twisten. Waar niet over te twisten valt, is de puike partij van Neville Ogidi Nwankwo tegen de geel-zwarten. De centrale verdediger – terug na een blessure – had een aantal belangrijke ingrepen, waardoor de tegenstander niet wist te scoren en nam het team op speeltouw. Een terechte uitverkiezing dus voor Neville!

Wij feliciteren Neville met deze uitverkiezing en wij weten zeker dat hij gaat genieten van het diner bij Brasserie Het Havenkwartier. Eetsmakelijk!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

05/11/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media