HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MOTM | Nabil Haddadi blinkt uit tegen Sparta Nijkerk

Elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal maakt de Evenementencommissie van FC Rijnvogels de man van de wedstrijd bekend. De uitverkorene wordt in de watten gelegd met een dinerbon van Brasserie Het Havenkwartier. Dit uitstekende restaurant is gelegen midden in Katwijk nabij de jachthaven. Ontworpen met karakter en jarenlange ervaring waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kom de sfeer eens proeven met de gezelligheid van het uit eten gaan.

Na de 3-1 overwinning tegen de ‘ploeg in vorm’ Sparta Nijkerk, heeft de commissie van wijze mannen middenvelder Nabil Haddadi uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Met een vlammend afstandsschot zorgde hij eigenhandig voor de openingstreffer (1-0) en met een geweldige vrije trap gooide hij de wedstrijd in het slot (3-1). Als je daar de diverse onderscheppingen en strijdlust bij optelt, dan is de man van de wedstrijd overduidelijk bekend.

Wij feliciteren Nabil met deze uitverkiezing en wij weten zeker dat hij gaat genieten van het diner bij Brasserie Het Havenkwartier. Eetsmakelijk!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

20/01/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media