HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MOTM | Jesse Driebergen uitverkorene tegen Eemdijk

Elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal maakt de Evenementencommissie van FC Rijnvogels de man van de wedstrijd bekend. De uitverkorene wordt in de watten gelegd met een dinerbon van Brasserie Het Havenkwartier. Dit uitstekende restaurant is gelegen midden in Katwijk nabij de jachthaven. Ontworpen met karakter en jarenlange ervaring waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kom de sfeer eens proeven met de gezelligheid van het uit eten gaan.

Na het toch ietwat teleurstellende 1-1 gelijkspel tegen vv Eemdijk, heeft de commissie van wijze mannen Jesse Driebergen uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Jesse is – al seizoenen lang – een dragende kracht binnen het team en ook tegen Eemdijk was hij op de linksbackpositie weer degelijk. Jesse won nagenoeg alle persoonlijke duels en droeg zijn steentje bij in aanvallend opzicht. Goed om hem weer 90 minuten minuten aan het werk te zien na zijn zware knieblessure. De uitverkiezing als ‘Man of the Match’ komt hem dan ook zeker toe!

Wij feliciteren Jesse met deze uitverkiezing en wij weten zeker dat hij gaat genieten van het diner bij Brasserie Het Havenkwartier. Eetsmakelijk!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

13/04/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media