HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MOTM | Jacco Scholten speelt sterk tegen DEM

Elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal maakt de Evenementencommissie van FC Rijnvogels de man van de wedstrijd bekend. De uitverkorene wordt in de watten gelegd met een dinerbon van Brasserie Het Havenkwartier. Dit uitstekende restaurant is gelegen midden in Katwijk nabij de jachthaven. Ontworpen met karakter en jarenlange ervaring waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kom de sfeer eens proeven met de gezelligheid van het uit eten gaan.

Na het 1-1 gelijkspel tegen DEM uit Beverwijk, heeft de commissie van wijze mannen Jacco Scholten uitgeroepen tot man van de wedstrijd. De centrale verdediger, die volgend seizoen ook weer deel uitmaakt van het vlaggenschip, speelde een sterke pot tijdens het slotstuk van de competitie. Hij won nagenoeg al zijn persoonlijk duels en straalde rust uit in de defensie van de Kooltuinbewoners. Jacco kwam vorig seizoen over van twee niveaus lager, maar heeft zich meer dan prima ontwikkelt dit seizoen. De uitverkiezing als ‘Man of the Match’ komt hem dan ook zeker toe!

Wij feliciteren Jacco met deze uitverkiezing en wij weten zeker dat hij gaat genieten van het diner bij Brasserie Het Havenkwartier. Eetsmakelijk!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

26/05/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media