HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MOTM | Dennis Bakker uitverkorene tegen VVSB

Elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal maakt de Evenementencommissie van FC Rijnvogels de man van de wedstrijd bekend. De uitverkorene wordt in de watten gelegd met een dinerbon van Brasserie Het Havenkwartier. Dit uitstekende restaurant is gelegen midden in Katwijk nabij de jachthaven. Ontworpen met karakter en jarenlange ervaring waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kom de sfeer eens proeven met de gezelligheid van het uit eten gaan.

Na de 1-0 overwinning in de derby tegen VVSB uit Noordwijkerhout, heeft de commissie van wijze mannen middenvelder Dennis Bakker uitgeroepen tot man van de wedstrijd. De fysiek sterke middenvelder heerste weer als vanouds op het strijdtoneel. Vele vuile meters, voorop in de strijd en zijn offensieve bijdrage, zorgde uiteindelijk voor deze uitverkiezing. Een uitverkiezing die overigens het gehele elftal had kunnen toekomen na deze teamprestatie. Ga zo door mannen!

Wij feliciteren Dennis met deze uitverkiezing en wij weten zeker dat hij gaat genieten van het diner bij Brasserie Het Havenkwartier. Eetsmakelijk!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

04/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media