HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MOTM | Alljereau Mercera swingt tegen Kampong

Elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal maakt de Evenementencommissie van FC Rijnvogels de man van de wedstrijd bekend. De uitverkorene wordt in de watten gelegd met een dinerbon van Brasserie Het Havenkwartier. Dit uitstekende restaurant is gelegen midden in Katwijk nabij de jachthaven. Ontworpen met karakter en jarenlange ervaring waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kom de sfeer eens proeven met de gezelligheid van het uit eten gaan.

Na de ruime 5-2 overwinning tegen SV Kampong uit de domstad, heeft de commissie van wijze mannen vleugelflitser Alljereau Mercera uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Een titel die meerdere uit het elftal en zeker ook Tom Bijen (2 goals en 1 assist) hadden verdiend. AJ swingde op de flank tegen de Utrechters, zorgde continu voor dreiging en was een plaag voor de defensieve manschappen van de bezoekers. Met een vlammend en bekeken afstandsschot zorgde hij eigenhandig voor een 3-0 tussenstand tijdens de wedstrijd. Bovenstaande zorgde uiteindelijk voor de uitverkiezing als ‘Man of the match’.

Wij feliciteren AJ met deze uitverkiezing en wij weten zeker dat hij gaat genieten van het diner bij Brasserie Het Havenkwartier. Eetsmakelijk!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

17/03/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media