HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Mooi programma in de winterstop op De Kooltuin!

Winterstop! Wat is er te doen? 
De feestdagen naderen met rasse schreden en dat zijn de momenten dat de tijd altijd even stil lijkt te staan. Even de boel de boel laten en dat geldt ook voor al het werk op De Kooltuin. Voor veel vrijwilligers is de winterstop het moment om alles even neer te leggen en even uit te blazen.
Ook het sportpark zal rond de feestdagen even minder bezet zijn. De niet-selectieteams bij de jeugd hebben op 12 december hun laatste training afgewerkt, zij beginnen weer op 13 januari 2020. De selectieteams kunnen nog doortrainen tot 19 december en beginnen weer op 6 januari 2020. Bij de senioren zullen onze eerste teams bij de heren en vrouwen begin januari weer starten met trainen. De dagploeg houdt kerstvakantie van 20 december t/m 11 januari.
Er is echter genoeg te doen rondom de feestdagen waar een ieder hartelijk voor is uitgenodigd en we uiteraard ook uw hulp bij nodig hebben! Bekijk hieronder wat er allemaal te doen is!
Klussenavond! 
Maandag 16 en dinsdag 17 december vanaf 17.00 tot 21.00 uur maken we het sportpark weer spik en span voor het nieuwe jaar. Ieders hulp is welkom, al is het maar voor een uurtje.
Oudejaarstoernooi
Op zaterdag 28 december organiseren we voor de 2e maal op rij het Oudejaarstoernooi. Formeer een team met spelers ouder dan 16 jaar en geef je op via familiedagenfcr@gmail.com. Opgeven kan nog tot kerstavond. Inclusief oliebollen, snert en een feestavond!
Oliebollenbingo
Op maandag 30 december weer één van de grootste tradities op De Kooltuin: de Oliebollenbingo! Vanaf 14.30 uur zijn er weer spetterende prijzen te winnen. Let op: wees op tijd want de kantine is altijd afgeladen vol. Wordt weer leuk!
Nieuwjaarsborrel
Natuurlijk trappen we het nieuwe jaar officieel af met de nieuwjaarsborrel. Houd de website goed in de gaten voor de uitnodiging hiervoor. Iedereen die Rijnvogels een warm hart toedraagt is van harte uitgenodigd. Op donderdag 9 januari vanaf 21.00 uur in de kantine.
Voorproefje: De Holland Winter Cup 
Een internationaal toernooi op De Kooltuin. Maar liefst duizend deelnemers zullen op zaterdag 11 en zondag 12 januari actief zijn op onze mooie club. Er is meer dan genoeg te doen dit weekend en iedereen is van harte uitgenodigd!

30/12/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media