HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Mooi bedrag bij elkaar gelopen

SPONSORLOOP BRENGT MOOI BEDRAG OP

Ze hebben weer hun best gedaan, onze jonge talentjes De jongens en de meisjes zijn de laatste weken druk in de weer geweest om bij papa, mama, opa, oma, oom of tante de nodige eurootjes los te peuteren voor de Sponsorloop. Slimmerikken spraken ook supporters en spelers aan. ‘Na een wedstrijd van het eerste waren er een paar vrolijk met een biertje en die gaven makkelijk’ was een kreet die ik vlak voor de loop opving.

Het was een vrolijk boeltje afgelopen woensdagmiddag. Lopen, hindernissen (springkussens) nemen en genieten van limonade en lekkernijen. Ondertussen werd er druk geteld.

Na het tellen bleek het mooie bedrag van € 2.456,56 te zijn opgehaald. Daar komt nog de opbrengst van de suikerspin bij. Deze bedroeg € 63,90 dus het eindresultaat bedroeg € 2.520,46. Een bedrag dat weer ten goede zal komen aan de jeugdafdeling. Freddie Westgeest (JO-11) was koploper met een bedrag van € 583,-, een zeer knappe prestatie. De JO9-2 was het team dat als geheel € 746,86 bijeen bracht. Het levert hen een dagje uit op dat door Verzekerings Consultancy wordt gesponsord. Toppers waren ook Floor Feelders (mini’s), Bas de Jong (JO-9), en Jesse de Boer (JO-13). Een moeder van een der jongens van de JO-11 had ook nog een Play Station via een sponsor voor de jeugd kunnen regelen. Al met al dus weer een bijzonder geslaagd evenement dat mede werd mogelijk gemaakt door Stichting Het Rijnvogelsgevoel.

11/04/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media