HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Marco Eitens Transport sponsort winterjassen Vrouwen 1

Waar de resultaten op het veld tot nu toe uitstekend zijn, zal Vrouwen 1 er deze winter buiten het veld ook warmpjes bij zitten. De trotse koploper van de Hoofdklasse A is erg blij met de nieuwe winterjassen die het sinds vorige week in gebruik heeft genomen. Het bezegelt de samenwerking met Marco Eitens Transport, die de meiden met veel plezier heeft voorzien van deze prachtige jas.

 

Marco Eitens Transport is gespecialiseerd in het distributietransport, koel- en verstransport en het transport van luchtvracht. Het bedrijf heeft de laatste jaren een geweldige groei door gemaakt. De Kooltuin en FC Rijnvogels hebben in minstens hetzelfde recordtempo een plekje in het hart van Marco veroverd en nu heeft hij dus ook zijn steun verleend aan Vrouwen 1, wat zaterdag bij winst in en tegen Klarenbeek de eerste periodetitel in de wacht kan slepen.

 

Het damesbestuur, de technische staf en de speelsters danken Marco Eitens Transport voor de winterjassen en zijn trots op de gesloten sponsorovereenkomst.

 

14/11/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media