HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Loting & speelschema Oudejaarstoernooi 2019

Terwijl iedereen zit uit te buiken van de feestdagen, moeten we natuurlijk niet vergeten dat aanstaande zaterdag het Oudejaarstoernooi 2019 afgewerkt op onze eigen mooie Kooltuin. Aanstaande zaterdag starten de eerste wedstrijden om 10.00 uur en om 17.00 uur weten we wie de winnaar is van deze topdag. Maar liefst negentien teams doen mee. Na de poulefase krijgen we de knock-outfase in de categorie winnaars en fun. We hebben dus twee winnaars aan het einde van de middag.

 

Alle teams worden met klem verzocht om een kwartier voor aanvang van de eerste wedstrijd zich omgekleed en wel te melden bij de wedstrijdleiding. Deze zijn gevestigd op het overdekte terras voor de kantine. De wedstrijdleiding bestaat uit Philip van den Eijkel en Niels van der Plas. Bij aanmelding krijg je een consumptiebon voor 10 overheerlijke oliebollen en 10 minstens zo lekkere kommetjes snert.

 

De derde helft wordt één groot feest voor de deelnemers en het publiek. Met de prijsuitreiking en uiteraard ook live muziek gaan we het dak eraf knallen. Kom dus massaal naar De Kooltuin om samen het jaar af te sluiten!

 

Check hieronder de pouleindeling en het wedstrijdschema:

 

 

 

 

20/12/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media