HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

LOTERIJ | Eindejaarsloten te koop!

Beste allemaal,

We gaan alweer richting het einde van het jaar 2022. De feestdagen staan bijna voor de deur, de laatste wedstrijden voor de winterstop worden gespeeld en de straten worden weer gezellig verlicht. Dit betekent dat het ook weer tijd is voor de EINDEJAARSLOTERIJ van FC Rijnvogels. We gaan het sportief succesvolle 2022 op een feestelijke manier afsluiten met vele mooie en diverse prijzen. Van rollades, bierpakketten tot weekendjes weg en van vis- en vleesschotels, spellen tot de vele cadeaubonnen van onze trouwe sponsoren.

Dus zijn de eindejaarsloten weer te koop. De prijs van een eindejaarslot is €5,- euro per stuk en de kopers kunnen zich opmaken voor een spannende trekking op zondagmiddag 11 december 2022 (tijdens de Jaarveiling van FC Rijnvogels). Tijdens de Jaarveiling zal halverwege de middag, de top 10 prijzen getrokken worden. De loten zijn te koop tot zondag 11 december 2022 09.59 uur. De gehele uitslag zal diezelfde dag om 20.00 uur online gepubliceerd worden.

Koop snel je eindejaarslot(en), maak kans op mooie prijzen én steun direct FC Rijnvogels. Loten kopen doe je via: https://app.clubcollect.com/forms/nl/fc-rijnvogels/loterij

Op naar een mooi slot van 2022!

Feestelijke groet,

FC Rijnvogels

04/12/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media