HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Lekker eten belangrijke factor op kavellijst jaarveiling 2018

Achter de schermen is er weer keihard gewerkt aan de kavellijst van de jaarveiling 2018. Zoals altijd komt lekker eten veel terug op de lijst.

Lekker eten
Of het nu de rollades of de grilworsten zijn waar op geboden kan worden of de vele flessen lekkere drank. Bonnen voor een maaltijd bij veel lokale eetgelegenheden. Complete maaltijden bij toprestaurants als Beluga (Maastricht), De Knip (Voorschoten), Spijs & Wijn (Valkenburg) of De Moerbei (Warmond). Ook kan er bijvoorbeeld geboden worden op een 3-gangen menu voor 4 personen bij proeflokaal De Buuren in Katwijk aan de Rijn.

De Buuren
Op de mooiste locatie van Katwijk aan de Rijn op de Turfmarkt zit Proeflokaal De Buuren, als buren van de Roskam. De Roskam is al eeuwen lang een belangrijk en prominent gebouw in het hart van dit mooie dorp. De huiskamer van Kattuk binnen, zo voelt dat. Proeflokaal De Buuren is een plek waar men aanwaait of samenkomt voor een drankje en een hapje met de nodige gezelligheid. Een warme, huiselijke en ongedwongen sfeer. Koffie met wat lekkers, of een lunch vanaf 12 uur. Maar ook na het werk aan het einde van de dag even een drankje en zitten in de lounge hoek. En er kan dus een lekker hapje gegeten worden ’s avonds. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor het volgende menu:

Carpaccio van runderbiefstuk
Gebraden varkensoester
Huisgemaakte tiramisu

Kortom, er is voor iedereen wat wils op de jaarveiling 2018.

Jaarveiling
16 november 2018
kantine FC Rijnvogels
aanvang 20.00 uur

01/11/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media