HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Landelijke finale Johan Cruijff voetbaltoernooi UITGESTELD

Beste deelnemers van het Cruyff toernooi

Helaas moet Het Welzijnskwartier jullie mededelen dat het Johan cruyff toernooi is AFGELAST.

In overleg met Johan Cruyff foundation en de KNVB heeft de organisatie besloten om het niet door te laten gaan. De gevoelstemperatuur wordt te laag en daarom vinden wij het niet verantwoord voor de deelnemers, heroes, medewerkers en toeschouwers om voor langere tijd buiten te staan.

LET OP: Nieuwe datum is woensdag 28 maart. Ontvangst vanaf 1300 uur, 1330 start eerste wedstrijd. Graag horen wij zsm van de deelnemende teams of zij de nieuwe datum aanwezig kunnen zijn. Dit kan via het telefoonnummer op de flyer!!

Vriendelijke groet,
Heroes Katwijk (Welzijnskwartier)

 

———–

 

In samenwerking met de Johan Cruyff coaches van het Welzijnskwartier organiseren zes jongeren een Cruyff voetbaltoernooi 6 vs. 6. Deze jonge organisators, ook wel de ‘Heroes’ genoemd, organiseren dit toernooi voor jongeren van 10 t/m 12 jaar. Het vindt woensdag 28 februari as plaats op het Cruyff Court in de Molenwijk in Katwijk aan den Rijn.

Cruyff Courts 6 vs. 6 is een landelijk kampioenschap dat voor en door jongeren georganiseerd wordt. De voorrondes vinden woensdag 28 februari plaats vanaf 12:00 uur op het Cruyff Court in de Molenwijk. De winnaars, een jongens- en een meisjesteam, stromen door naar de kwartfinale en maken uiteindelijk kans op de landelijke finale. Naast de winnaars van het 6 vs. 6 toernooi stelt de Cruyff Foundation een ‘Respect Award’ beschikbaar voor het jongens- en meisjesteam dat zich het sportiefst gedraagt tijdens het toernooi. Ten slotte is er voor ieder wat wils, van muziek tot schminken en van springkussens tot een bakje koffie voor de bewoners en ouders.

Wil jij graag mee doen? Zoek de beste voetballers bij elkaar en vorm jouw dreamteam van minimaal 6 en maximaal 10 spelers. Geef jouw team en naam door aan Pascal van der Plas via 0657841112. Meer informatie is ook terug te vinden op de facebookpagina van ‘Jongerenwerk Welzijnskwartier KRV’.

28/02/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media