HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

KUNSTGRASVELDEN | Regels en gebruik van de nieuwe velden

Beste bezoekers van sportpark De Kooltuin,

Zoals jullie misschien gezien hebben zijn we sinds deze week in het bezit van 2 mooie nieuwe kunstgras wedstrijdvelden en een nieuw oefenveld. Veld 2 is tegelijkertijd van dug-outs voorzien, zodat onze en bezoekende teams ook op dit veld hun eigen plekje hebben. Met de komst van deze nieuwe velden, die ons door de Gemeente Katwijk ter beschikking worden gesteld, gaan we ook scherper toezien op de regels m.b.t. het betreden van de kunstgrasvelden.

Hieronder de regels voor het gebruik van al onze kunstgrasvelden:

–            Alleen spelers, coaches en scheidsrechters mogen de kunstgrasvelden betreden. Toezichthouders van FC Rijnvogels en hulpdiensten vormen hierop een uitzondering.

–            Ouders, toeschouwers en andere aanwezigen (dus iedereen die geen actieve rol bij de wedstrijd heeft) blijven achter de om het veld liggende hekken.
Dit betekent dat u op veld 2 “slechts” 3 kanten heeft waar u kunt staan. De lange zijde die aansluit op het oefenveld is “verboden terrein” voor toeschouwers.

–            Op de velden mag niet gerookt worden.

–            Eten en drinken op de velden is niet toegestaan. Alleen de limonade tijdens de rust als de teams niet naar de kleedkamers gaan is hierop een uitzondering.

–            Afval hoort in de hiervoor bestemde prullenbakken. Ziet u onverhoopt ergens rondslingerend afval, help ons dan en deponeer het in een prullenbak.

We begrijpen dat iedereen zo dicht mogelijk op het veld wil staan om de prestaties van kinderen, vrienden en collega’s te kunnen volgen. Toch verzoeken we u zich aan de regels te houden zodat we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat onze velden in de mooie staat blijven als waarin ze nu zijn opgeleverd.

Bestuur FC Rijnvogels

 

01/09/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media