HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

KOOLTUIN | Centraal aanspreekpunt sportpark

Bij elke voetbalvereniging komen vele teams, bezoekers en vrijwilligers over de vloer en wordt er vaak dagelijks gebruik gemaakt van de kleedkamers, velden, kantine, vergaderfaciliteiten en overige ruimtes. Dit vraagt om diverse beheerstaken en aandacht om ons mooie sportpark de Kooltuin in een goede staat en conditie te houden.
Het bestuur van FC Rijnvogels is blij te kunnen melden dat in de persoon van Albert van den Berg een sportparkbeheerder is aangesteld. De sportparkbeheerder is het centrale aanspreekpunt voor meldingen – verzoeken – storingen aan de velden, gebouwen en materialen. Ook zal de sportparkbeheerder toezien op de algemene orde & netheid en is hij ondersteunend aan de facilitaire commissie, de kantinecommissie en de mannen van de dagploeg.
Dus is het net van een doel kapot, ligt er glas op het veld, is er een storing aan de vendingautomaat of is er een kleedkamer vol troep achtergelaten? Neem dan contact op met Albert van den Berg. Hij is te bereiken via sportpark@fcrijnvogels.nl.
 
Uiteindelijk houden wij natuurlijk samen het sportpark een aangename plek voor iedereen. Wij wensen hem veel plezier en succes!
Bestuur FC Rijnvogels

30/01/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media