HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

KOOLTUIN | Centraal aanspreekpunt sportpark

Beste,

Bij elke voetbalvereniging komen vele teams, bezoekers en vrijwilligers over de vloer en wordt er vaak dagelijks gebruik gemaakt van de kleedkamers, velden, kantine, vergaderfaciliteiten en overige ruimtes. Dit vraagt om diverse beheerstaken en aandacht om ons mooie sportpark de Kooltuin in een goede staat en conditie te houden.

In de persoon van Albert van den Berg is afgelopen seizoen een sportparkbeheerder aangesteld. Albert zal ook in het seizoen 2022-2023 deze rol op zich nemen. De sportparkbeheerder is het centrale aanspreekpunt voor meldingen – verzoeken – storingen aan de velden, gebouwen en materialen. Ook zal de sportparkbeheerder toezien op de algemene orde & netheid en is hij ondersteunend aan de facilitaire commissie, de kantinecommissie en de mannen van de dagploeg.

Dus is het net van een doel kapot, ligt er glas op het veld, is er een storing aan de vendingautomaat, is de veldverlichting defect of is er een kleedkamer vol troep achtergelaten? Neem dan contact op met Albert van den Berg. Hij is te bereiken via sportpark@fcrijnvogels.nl.

Uiteindelijk houden wij natuurlijk samen het sportpark een aangename plek voor iedereen.

Bestuur FC Rijnvogels

14/08/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media