HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Kom naar visdag!

In het weekend van 25 en 26 november is er weer een hoop te beleven op ons sportpark. De SV zal in samenwerking met de EC een super gezellig weekend aanbieden met een bingo avond en een visdag. Lees snel verder!

 

Op vrijdag 25 november organiseren we weer de bingo avond. Het recept is inmiddels bekend. We spelen tien rondes en een bingo kaart kost 10 euro. Een grote kaart kost 25 euro (drie spellen tegelijk). Natuurlijk verkopen we ook weer lootjes zodat we in de pauze een loterij kunnen houden. De prijzen zijn weer een reden om van de bank af te komen. Een kleine greep uit de prijzenpot zegt dat we onder andere weer flinke cadeaubonnen, flessen met alcoholische drank en grote boodschappen tassen gaan weg geven. Het is weer lastig om met lege handen naar huis te gaan en gezelligheid is gegarandeerd.

 

Een dag later, op zaterdag 26 november treffen Rijnvogels en Jong Volendam elkaar. Twee vissersdorpen dus en we hopen op veel toeschouwers tegen deze profclub. Voor ons een reden om eens extra uit te pakken met een visdag. Speciaal deze dag verkopen we allerlei soorten vis. Van de welbekende lekkerbekjes tot aan broodjes zalm, alles is verkrijgbaar. Na de wedstrijd organiseert de SV het Rad van Avontuur met allerlei visprijzen en zal Shantykoor Skuytevaert direct na de wedstrijd een optreden verzorgen. Tevens zal er een DJ zijn voor de gezellige derde helft.

 

Een mooie reden dus om dit weekend De Kooltuin te bezoeken en mooie prijzen te winnen en je culinair te laten verassen op De Kooltuin. Vergeet ook zeker niet om de derde helft mee te maken, want was is er nu gezelliger dan even na te beschouwen op een mooi voetbalweekend. Het zou een mooi gezicht zijn om beide dagen een volle kantine te kunnen begroeten.

 

De SV is in samenwerking met de EC ervoor aan het zorgen dat alles keurig geregeld wordt. We zien jullie in het weekend van 25 en 26 november!

 

visbingo

26/11/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media